Freemarket.com Marketplace

joi, 4 februarie 2010

Let's do it Romania! - ziua ecologizarii Romaniei

Salut,

Sunt Ionut si fac parte din echipa centrala a proiectului "Let's Do It, Romania!". In acest moment am inceput recrutarea de parteneri pentru organizarea in teritoriu a acestui proiect amplu. Scopul nostru este curatenia tarii de gunoi intr-o singura zi, dupa modelul Estoniei
din anul 2008 si Letoniei si Lituaniei in 2009. Propunerea noastra de colaborare este deschisa tuturor persoanelor fizice, firmelor, ONG-urilor sau autoritatilor locale din Romania.

Asadar, va invit sa parcurgeti Ghidul proiectului LDIR, iar daca veti decide ca doriti si puteti sa va implicati in acest proiect, sa imi comunicati
acest lucru alaturi de urmatoarele informatii:

1. In care echipe din cele prezentate in ghid se poate implica organizatia dumneavoastra?
2. Aveti in acest moment ONG-uri pe care le-ati putea coopta in acest proiect? Daca da, in ce echipe s-ar putea implica partenerii dumneavoastra?

Nota: Chiar daca anumite domenii (precum logistica) sunt noi pentru dumneavoastra, echipa centrala va asigura toate materialele explicative pentru a putea pune in aplicare la nivel local fiecare aspect al organizarii.

3. Va rugam sa ne furnizati datele de contact ale coordonatorilor fiecarei echipe locale in care ONG-ul dumneavoastra si cele partenere se pot implica. Mentionam ca aceste date de contact vor fi transmise coordonatorilor echipelor omoloage de la nivel central.

4. Va rugam sa ne furnizati numele si website-ul fiecarui ONG care se implica in acest proiect, pentru a putea fi mentionati toti in lista de pe site-ul oficial.

5. In baza informatiilor comunicate mai sus, se va semna un protocol cu organizatia dumneavoastra, in care se pun bazele colaborarii pe acest proiect.

Ulterior, fiecare echipa locala va fi indrumata de omoloaga sa de la nivel central pentru a incepe organizarea locala a proiectului. De asemenea, va rugam sa ne sprijiniti prin transmiterea acestor informatii catre toti cei care ar putea fi interesati de acest proiect.

Pentru mai multe informatii, puteti folosi datele de contact de mai jos.

Va multumim si va asteptam alaturi de noi!
Cu stima,
Ionut


--
Ionut Tunaru | manager echipa voluntari | +4 0752 237 127
Skype ID : itunaru.ro | yahoo ID : ionut.tunaru@ yahoo.com
ionut.tunaru@ letsdoitromania. ro | www.letsdoitromania .ro
__,_._,___

Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl