Freemarket.com Marketplace

luni, 16 decembrie 2013

Campania de responsabilitate sociala "Tu esti Mos Craciun"




Pornind de la motto-ul "Fii Mos Craciun pentru un copil aflat in dificultate!", Asociatia ATITUDINI SI ALTERNATIVE organizeaza in perioada 1 octombrie- 31 decembrie 2013 cea de-a III–a editie a campaniei "TU esti MOS CRACIUN", dedicata copiilor institutionalizati.



Evenimentul are ca scop motivarea comunitatii pentru intr-ajutorarea copiilor institutionalizati, aducand un zambet pe chipul celor care nu au parte de dragostea familiei in prag de sarbatoare.



Grupul tinta pentru aceasta editie este reprezentat de 60 de copii cu varste intre 5-18 ani, aflati in centrele de plasament sau apartamentele sociale din Municipiul Bucuresti. Increzatori in semnificatiile Craciunului, ca simbol al copilariei, acestia si-au exprimat cele mai tainice dorinte in scrisori adresate lui Mos Craciun.



Prin Campania „Tu esti Mos Craciun", organizatorii au colectat aceste scrisori si le-au postat pe site-ul asociatiei http://www.atitudini-on.ro. Aici pot fi citite si indeplinite de cei care doresc sa actioneze in spiritul Craciunului, oferind cadouri sau facand o donatie in contul Asociatiei.



 Darurile vor fi inmanate in cadrul unui eveniment organizat in perioada 20-31 decembrie 2013, asigurandu-se in acest fel vizibilitatea campaniei.



Un mic sprijin inseamna un copil fericit de Craciun.

Vrei si Tu sa fii MOS CRACIUN in acest an?





Contacteaza-ne:

Catalina Badoiu-coordonator de proiect Asociatia Atitudini si Alternative





Informatii contact donatii: Asociatia Atitudini si Alternative

CIF: 17880783

Banca Transilvania Agenție Piata Romana

IBAN: RO13BTRL0410 1205 1248 03XX

Telefon: +4(0)730 920 390





Trimiterea darurilor se poate face la adresa:

Asociatia Atitudini si Alternative

Str. Ion Campineanu, Nr 23, Bl 10, Sc 1, Ap 22, Sect 1, Bucuresti




Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl