Freemarket.com Marketplace

joi, 29 august 2013

Curs pentru facilitatori de dezvoltare comunitara, 6-7 septembrie 2013, Ploiesti



Asociatia Europeana Pentru Apararea Drepturilor Omului AEPADO va organiza in perioada 6-7 septembrie 2013 la Ploiesti o noua sesiune de formare in cadrul proiectului E viata ta, Tu contezi! formare de retele de facilitatori de dezvoltare comunitara pentru comunitatile locuite preponderent de romi finantat de Agentia Nationala pentru Romi (ANR).

Urmatoarele sesiuni de formare vor avea loc in judeţele Teleorman, Dambovita, Ilfov, Brasov si Muncipiul Bucuresti in perioada septembrie decembrie 2013.



Proiectul se adreseaza comunitatilor formate preponderent din cetateni de etnie roma si urmareste dezvoltarea acestor comunitati prin formarea unei retele nationale de tineri facilitatori de dezvoltare comunitara.



Obiectivul cursului

Dezvoltarea de cunostinte, abilitati practice si tehnici specifice facilitarii procesului de dezvoltare comunitara.



Grup tinta

Sesiunea de formare se  adreseaza tinerilor cu varste cuprinse intre 18-35 ani, din cadrul comunitatilor locuite preponderent de romi din judetul Prahova si face parte dintr-o serie de sesiuni de formare care are ca scop crearea unei retele nationale de facilitatori de dezvoltare comunitara.



Trainer principal va fi dl Ilie Dinca, expert cu o vasta experienta profesionala in domeniul dezvoltarii comunitare si formarii profesionale, director al Centrului de formare, perfectionare, monitorizare si insertie profesionala din cadrul Asociatiei Partida Romilor Pro Europa si presedinte al ANR in perioada octombrie 2009 ianuarie 2013.



Participantii trebuie :

  • sa aiba studii medii absolvite (probate prin certificatul de absolvire, nefiind insa obligatorie diploma de bacalaureat);
  • sa aiba o buna cunoastere a comunitatilor si sa fie interesati de identificarea oportunitatilor pentru dezvoltarea acestora;
  • sa aiba o vizune pe termen mediu si lung pentru comunitate;
  • sa aiba o foarte buna abilitate de a comunica si sa manifeste deschidere fata de ideile altora;
  • sa aiba motivatia si capacitatea de valorificare a competentelor dobandite prin initierea si sustinerea de activitati menite sa contribuie proactiv la dezvoltarea comunitatii.



Cum va puteti inscrie la aceste cursuri?

Pentru a va inscrie la sesiunea de formare, va rugam sa ne trimiteti CV-ul dvs. insotit de o scrisoare de intentie la adresa aepado@gmail.com in atentia dnei Laurentia Mariana Mereuta, vice-presedinte AEPADO.



Termenul limita de inscriere:  luni, 2 septembrie 2013.



Pentru mai multe informatii referitoare la proiect si activitatea AEPADO va rugam sa accesati site-ul nostru: www.aepado.ro

__,_._,___


Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl