Freemarket.com Marketplace

luni, 30 septembrie 2013

Caştigă bani pentru organizaţia ta !

Oportunități de noi câștiguri găsești, trebuie doar să știi unde să cauți. Nu vorbim aici de sume impresionante, dar sunt convinsă că nici cei 75 $ puși la bataie de TouchOfModern nu-ți sunt indiferenți. Și partea faină e că pot fi ai tăi cu minumum de efort. Trebuie doar să îți faci cont și să-ți inviți membrii organizaţiei să participe. Simplu, nu-i așa?
Pentru ca cei 75 $ să ajungă în vistiarul organizaţiei trebuie să atrageţi 50 de persoane pe site-ul respectiv. Nu e un număr atăt de mare având în vedere lista ta de 1,234 followers de pe facebook. Nu e supărare dacă reușești să inviți doar jumatate din eșantionul inițial, venitul tău oricum se va mări cu 50 $. Iar dacă nu și nu, convinge-ți măcar cei mai apropiați membrii (sunt sigură că ai peste 10) să-și clătească ochii peste ceea ce oferă TouchOfModern, iar apoi câștigi 25$. Vezi aici pragurile aici.

Cum ai putea să-i convingi să facă chestia asta? TouchOfModern este un magazin online de retail ce oferă o gamă variată de produse ale căror design atinge actualitatea și originalitatea în fiecare zi. Fie că vor să cumpere sau nu, fie doar să se inspire pentru cosmetizarea propriului confort, TouchOfModern le oferă pe amândouă. Nici prețurile imbatabile (uneori) ale acestor lucruri interesante și practice nu sunt un argument de neglijat. Persoanele cu simț artistic și creativ, vor răspunde cu siguranță invitației tale.

Fii un membru al comunității TouchOfModern și descoperă ceva nou în fiecare zi. Încântă-ți retina cu design de calitate și câștigă și niște bani pentru viitoarele mici proiecte ale organizaţiei tale.

Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl