Freemarket.com Marketplace

duminică, 6 octombrie 2013

Lasnsare proiect SuperBrother


Fundația Romania ProCulture în parteneriat cu ASIF - Asociaţia Studenţilor de la Îmbunătăţiri Funciare organizează SuperBrother, un proiect ce își dorește să integreze proaspeții studenți în mediul universitar românesc.

 Proiectul va avea loc, marti, 08.10.2013, ora 18:00 la Universitatea de Știinte Agronomice și Medicinǎ Veterinarǎ din București, în cadrul Facultatății de Îmbunătăţiri Funciare şi Ingineria Mediului in amfiteatrul AII1. El va cuprinde si studenti de la Facultatea de Medicina Veterinara din Bucuresti, Facultatea de Horticultura, ASE-Bucuresti si Politehnica Bucuresti.
 
Programul SuperBrother îi încurajează pe studenții din anii mai mari să ia sub aripa lor un boboc de care să aibă grijă în primul an de facultate. Studenții din anii mai mari știu din propria experiență cât de greu le-a fost lor la început. De aceea, voluntarii asociației vor să dea o mână de ajutor și să își ajute proaspeții colegi în traseul lor academic.
       La acest training, studenții vor învăță cum să își administreze timpul, cum să își administreze propriul buget dar și cum să își stabilească obiectivele, iar mai apoi, cum să îi învețe pe studenții din anul 1 să facă aceleași lucruri.
           Trainingul este susținut de Liderii de Mâine, un proiect al Fundației Romania ProCulture și în parteneriat cu ASIF - Asociaţia Studenţilor de la Îmbunătăţiri Funciare, membra UNSR. 
           
Pentru detalii: Presedinte ASIF,
                     Pascu Thedy 0743508368
























Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl