Freemarket.com Marketplace

miercuri, 4 septembrie 2013

Lansare proiect ”Verde, Curat, Implicat!”

    Asociația pentru Mediu, Organizare Regională și Formare (A. M. O. R. F.) din județul Vrancea a lansat, în cadrul unei conferinței de presă, proiectul „Verde, Curat, Implicat!", finanțat de Uniunea Europeană, prin programul Tineret în Acțiune.
Proiectul se desfășoară în perioada 6 august – 9 noiembrie 2013 în comuna Cîmpineanca, județul Vrancea, fiind finanțat de Uniunea Europeană, prin programul Tineret în Acțiune, Acțiunea Tineri pentru Europa, Sub-acțiunea Iniţiative ale Tinerilor.

Prin proiectul "Verde, Curat, Implicat!" ne propunem să implicăm 15 elevi din cadrul Școlii gimnaziale din comuna Cîmpineanca, din clasele a VII-a și a VIII-a, în acțiuni de educație ecologică, prin care să le trezim spiritul civic, de participare activă în cadrul comunității lor, pornind de la un pas simplu: menținerea curățeniei în localitatea lor.

Participarea tinerilor în acțiuni de ecologizare și de protecție a mediului înconjurător, cetățenia activă, promovarea unui stil de viață sănătos, sunt câteva dintre obiectivele și prioritățile programului Tineret în Acțiune. Proiectul urmează să se desfășoare în mediul rural, având ca obiectiv principal implicarea tinerilor din acest mediu, care au mai puține șanse la educație informală.
Date de contact:

Daniel GÎRLEANU – reprezentant A.M.O.R.F, tel. 0735.311.163, email: danielgirleanu@yahoo.com

Mihaela GÎRLEANU - responsabil proiect, tel. 0729.15.25.96

*Acest proiect a fost finantat cu sprijinul Comisiei Europene. Această comunicare reflectă numai punctul de vedere al autorului și Comisia nu este responsabilă pentru eventuala utilizare a informațiilor pe care le conține.
__._,_.___

Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl