Freemarket.com Marketplace

miercuri, 4 septembrie 2013

Asociatia Montana Motilor - Lansare proiect


Asociația Montana Motilor lanseaza proiectul „Voluntariat in slujba includerii tinerilor roma"
         In perioada 03.08.2013 – 28.02.2014, Asociaţia Montana Moţilor deruleaza proiectul      Voluntariat in slujba includerii tinerilor roma", proiect finanţat de Comisia Europeană prin Programul „Tineret în Acţiune" Actiunea 1.2.Initiative ale tinerilor.
      Locatia proiectului: comuna Scarisoara, jud. Alba
     Obiectivele si activitatile proiectului sunt destinate promovarii cetăţeniei active, consolidarii coeziunii sociale in comunitate, inţelegerii si colaborarii între tineri ce apartin diferitelor culturi si provin din medii sociale diferite. Astfel, un numar de 31 tineri, elevi, someri, studenti, profesori, muzicieni, muncitori, ori fermieri, care apartin minoritatii roma, ori populatiei majoritare, preponderant, din mediul rural, lucreaza impreuna la infaptuirea unui obiectiv comun, respectiv, la realizarea unui program artistic multicultural, care va fi prezentat festiv, comunitatii din care provin.
Rezultatele proiectului contribuie la coeziunea socială in comuitate si au menirea sa îmbunătăţească includerea socială, cetăţenia activă şi capacitatea tinerilor cu oportunitati reduse de a obţine un loc de muncă.
Darte de contact: 0741095849; e-mai: montana.motilor@gmail.com

Acest proiect este finanţat cu sprijinul Comisiei Europene. Această comunicare reflectă numai punctul de vedere al autorului şi Comisia nu este responsabilă pentru eventuala utilizare a informaţiilor pe care le conţine

Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl