Freemarket.com Marketplace

luni, 2 septembrie 2013

Serviciul de Ajutor Maltez caută voluntari pentru tabără!


În perioada 1-7 septembrie 2013 Serviciul de Ajutor Maltez în România organizează o tabără pentru persoane cu deficiențe mentale în Vințu de Jos, în apropiere de Alba Iulia pentru care lansează un apel către persoanele care doresc să ajute. Activitățile sunt derulate cu sprijinul Fundației Malteser din Germania și coordonate de un grup de voluntari din Germania și din străinătate cu vârste cuprinse între 17-29 ani.
Pentru ca mai mulți beneficiari să se bucure de tabără, organizatorii lansează un apel către toți voluntarii care doresc să se implice! Costurile sunt acoperite în întregime pentru voluntarii care doresc să vină și se poate deconta transportul de asemenea. Voluntarii trebuie să vină doar cu un sac de dormit și haine pentru o săptămână.
Pentru detalii suplimentare despre tabără accesați prezentarea proiectului.

Persoana de contact: Herciu Mihaela - 0746 857039. 

Serviciul de Ajutor Maltez în România este o organizaţie recunoscută în plan naţional şi internaţional, cuprinzând centre teritoriale structurate pe cele şase dieceze romano-catolice din România (Alba Iulia, Iaşi, Oradea, Timişoara, Satu Mare, Bucureşti). Numărul filialelor şi al sucursalelor active se ridică în prezent la 26; în cadrul lor activează 1200 de voluntari; au fost organizate grupe de tineret în 18 localităţi; în prezent funcţionează 100 de programe sociale permanente şi mai multe proiecte ocazionale; anual beneficiază în mod direct de programele sociale un număr de 4000 de persoane, iar 1000 de persoane primesc ajutoare materiale. Activitatea filialelor şi a sucursalelor este coordonată şi monitorizată de Secretariatul General, care îşi are sediul în Cluj-Napoca.
_

Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl