Freemarket.com Marketplace

miercuri, 4 septembrie 2013

Selectie participanti pentru un curs de instruire in Olloy-Sur-Virion, Belgia

Asociatia "IZVOARELE MARAMURESENE" lanseaza procesul de selectie a participantilor la cursul de instruire organizat in cadrul proiectului " WALK YOUR NATURE", finantat prin Programul Tineret in Actiune.

Proiectul urmareste sa dezvolte gradul de constientizare al participantilor cu privire la impactul activitatilor in aer liber asupra mediului inconjurator. Totodata, proiectul urmareste sa experimenteze eficacitatea utilizarii metodei „drumetiilor experentiale" (experiential hiking) in procesul de invatare a tinerilor, respectiv sa integreze aceasta metoda in tehnicile de invatare experentiala utilizate in lucrul cu tinerii, in special in activitati ecologice.

Cursul de instruire se va desfasura in perioada 8-16 octombrie 2013, in Olloy-Sur-Virion, Belgia si va reuni participanti din 8 tari europene (Austria, Belgia, Irlanda, Italia, Polonia, Romania, Slovacia, Spania).

Numarul participantilor din Romania: 4 persoane (preferabil 2 de sex feminin si 2 de sex masculin).

Avand in vedere faptul ca procesul de invatare se axeaza pe efectuarea de drumetii in Muntii Ardeni, cazarea participantilor se va face in corturi si in youth hostel-uri. Suportul logistic va fi asigurat de organizatia-gazda, NATURE, care va pune la dispozitie personalul necesar pentru asigurarea si organizarea meselor, transportul echipamentelor si al materialelor etc.

Cheltuielile de transport (autobuz, tren clasa a 2-a, bilet de avion la clasa economic etc) vor fi decontate in proportie de 70%, dar fara a depasi suma de 245 Euro de persoana, dupa finalizarea cursului si intoarcerea in tara a participantilor, in baza documentelor justificative furnizate de acestia (bilete, facturi, tichete de imbarcare etc).

Profilul candidatului:
-sa fie lucrator de tineret/ persoana implicata activ in lucrul cu tinerii;
-sa fie interesat,-a de tematica cursului;
-sa fie dispus sa experimenteze avantajele invatarii experentiale prin efectuarea de drumetii si relizarea de alte activitati in natura.
Nu exista limita de varsta.

Tinerii interesati sunt rugati sa completeze formularul de inscriere disponibil prin accesarea link-ului: https://docs.google.com/forms/d/1OdkZ_EjPEPBeLTiYnmqLcHR_JiAAqf3rszSWiu8-9mM/viewform, pana la data de 10 septembrie 2013.

Pentru informatii suplimentare, datele de contact sunt:
Lorena Popescu - email: izvoarele.maramuresene@yahoo.com.

Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl